Kosten zorg apotheek – Apotheek Nassau – Baarle Nassau

Apotheek Nassau

Apotheek Nassau

Apotheek Nassau in Baarle Nassau biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Nassau bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Kosten zorg apotheek

Bij medicijnen op recept betaalt u niet alleen voor het medicijn, maar ook voor de daarbij behorende zorg van de apotheek. Dit is meestal een bedrag van zo’n € 6.89. Hiervoor heeft de apotheek bijvoorbeeld gecontroleerd of het recept, de sterkte, de dosering en de duur van behandeling juist zijn. En of u het medicijn veilig kunt (blijven) gebruiken in combinatie met uw andere medicijnen.

Heeft u een medicijn niet eerder gebruikt, of is dit meer dan 1 jaar geleden? Dan betaalt u iets meer: bij elkaar zo’n € 13.78. De apotheek verleent hiervoor extra zorg. De apotheek neemt bijvoorbeeld contact op met uw arts, als dit nodig is. Daarnaast geeft de apothekersassistent u mondelinge en schriftelijke uitleg over de werking en het gebruik van uw medicijn. Lees hier meer over bij het thema ‘Begeleidingsgesprek bij een nieuw medicijn’.

Wilt u meer weten over wat de apotheek doet als u uw recept inlevert? Lees dan het thema ‘Wat kan uw apotheek voor u doen?’.

Haalt u ’s avonds, ’s nachts of in het weekend medicijnen bij de apotheek? Dan betaalt u meer dan overdag, omdat de ‘dienstapotheek’ hogere kosten heeft. Lees meer over de kosten van de dienstapotheek.

www.apotheek.nl