Onze service – Apotheek Nassau – Baarle Nassau

Apotheek Nassau

Apotheek Nassau

Apotheek Nassau in Baarle Nassau biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Nassau bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Onze service

Apotheek Nassau staat voor u klaar als het gaat om het afleveren en het juiste gebruik van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelen.

Bezorgen

Wij beschikken over een gratis bezorgservice. Patiënten die niet in staat zijn de apotheek te bezoeken kunnen gebruik maken van deze service.

Apart gesprek

Soms zijn er vragen die u graag privé wilt stellen aan één van onze assistentes of apotheker. We hebben hiervoor een aparte ruimte. Vraagt u gerust om een privégesprek. Dat is heel normaal.

Heeft u vragen over uw geneesmiddelen, zoals hoe snel kan ik effect verwachten of wat zijn de bijwerkingen? Dan kunt u terecht bij onze apotheker.

Wilt u graag eens op uw gemak persoonlijk met de apotheker hierover praten, dan kan dat. De apotheker heeft geen vast tijdstip voor een spreekuur, maar is beschikbaar voor vragen of advies. Maakt u dan even een afspraak aan de balie of per telefoon 013-5078074.